Moeder en Dochter


Stephy en Maya, dochter en moeder hebben een hechte band en houden er van hun grote familie en een schare vrienden te koesteren. Zij werken allebei, daarbij jongleren ze met de tijd die een groot gezin nu eenmaal vraagt. Voor Stephy is dat halen en brengen van en naar boksen, voetbal, hockey, koken, knutselen en nog veel meer, naast het runnen van haar eigen catering bedrijf. Maya werkt fulltime in het familie bedrijf MeyerBergman, maar besteedt ook veel tijd aan haar extended family van 23 man sterk en aan haar goede doelen in de gezondheidszorg en de cultuur. Samen hebben ze zich vol overgave gestort op hun juwelenlijn Chicken and Egg.

Het idee om een sieraad te maken met foto’s van de kinderen, je geliefde, een dier waar je dol op bent of een voor jou unieke plek of moment dat je altijd bij je wilt dragen, heeft alles te maken met de technologie die dit mogelijk maakt. Een webwinkel met een inspirerende website waarop je wanneer het jou uitkomt het sieraad die jij het mooiste vindt kan uitzoeken als cadeau of voor jezelf.

Persoonlijker kan het niet, jouw keus is uniek door de foto’s die je gekozen hebt en niemand heeft hetzelfde sieraad. Sieraden in zilver, rood- en geelgoud, dik of dun en met mooi vormgegeven bedels met foto’s. Ook de mannen zijn we niet vergeten. We hebben manchetknopen op onze site waarop ook een afbeelding gezet kan worden. Een super cadeau!

Ga dus aan de slag om met je smartphone foto’s te maken en die vervolgens naar onze goudsmid te sturen die het sieraad voor jou alleen maakt of voor iemand, die je echt iets heel bijzonders wilt geven, wat niemand anders heeft.

Handgemaakt in Nederland


De Chicken and Egg sieraden worden handgemaakt in Nederland en zij zijn voorzien van een keurmerk van de hoogste kwaliteit. Alle gouden sieraden worden gemaakt van 14 karaats goud; de zilveren sieraden van 1ste gehalte zilver. Bij de armbanden Alicia en Olivia is het mogelijk de armband nog spannender te maken door het toevoegen van een tweepunts diamant of een parel. De diamantjes zitten in een gouden, witgouden of zilveren kastje, afhankelijk van de keus die u maakt.

De bedelarmband nieuwe stijl

Ontwerp je persoonlijke armband of ketting van zilver, goud, roségoud of witgoud
BESTEL NU