Veelgestelde vragen


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

U kunt binnen 10 werkdagen uw bestelling thuis verwachten. Mocht de bestelling vertraagd zijn, zult u hiervan bericht krijgen.

Kan ik mijn bestelling eerder ontvangen?

Mocht u graag eerder het sieraad willen geven kunnen wij u voorzien van een Chicken and Egg giftcard. Zo kunt u toch een mooi geschenk aanbieden tot uw bestelling is gearriveerd.

Kan ik het sieraad retourneren?

Onze armbanden en juwelen zijn gepersonaliseerd op basis van uw bestelling. Helaas kunnen we de vervaardigde sieraden niet terug ontvangen. Mochten er gebreken zijn aan het ontwerp of de armband kunt u deze naar ons terugsturen. Wij zullen de gebreken herstellen of u ontvangt uw betaling retour.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen via de webshop kunnen binnen 48 uur worden geannuleerd. Nadien wordt het maakproces in gang gezet en is annulering niet mogelijk.

Wat moet ik doen als het sieraard is beschadigd?

We werken met de beste kwaliteit materialen en alle sieraden worden in Nederland vervaardigd. Mocht u een beschadiging constateren, kunt u contact opnemen via info@chickenandegg.com en wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Welke maat moet ik bestellen?

Bekijk onze video (link) hoe je kan bestellen en je maat kunt bepalen. Of het bepalen van uw polsmaat kan eenvoudig met een touwtje of een meetlint. Wikkel een meetlint om uw pols (op het polsbot), niet te strak maar wel rondom aansluitend. Lees vervolgens de maat af van het meetlint. Bij gebrek aan een meetlint, wikkelt u een touwtje op dezelfde wijze om uw pols.  Zet een streep op het touwtje waar het touwtje uw pols volledig heeft omhuld.  Leg het touwtje vervolgens langs een meetlat en lees de maat af.

Tip!
Nog makkelijker is een goed passende armband op te meten en deze lengte aan te houden. Voor ons Olympia bandje raden we aan voor een wat strakker bandje te gaan, dan komt deze beter tot zijn recht.

Kan ik het sieraad laten aanpassen?

Er is de mogelijkheid later nog extra plaatjes toe te voegen, inscripties te maken of extra versieringen als parels en diamanten tussen te voegen. U kunt ons een email sturen met uw wensen en wij sturen u zo snel mogelijk een kostenoverzicht toe.

Verstuurt Chicken and Egg wereldwijd?

Ja we versturen wereldwijd.

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending binnen Nederland.

Welke betaalmogelijkheden heeft Chicken and Egg?

We accepteren Ideal, Creditcard en Paypal.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

U kunt ons bereiken via info@chickenandegg.com of via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.